Om mig

Jag är utbildad samhällsvetare från Blekinge Tekniska Högskola. Där gick jag samhällsprogrammet för lärande, utveckling och kommunikation på både distans och ”på plats”.

Sen december 2014 har jag varit på Funkibator Ideell Förening som ligger i Växjö. Jag började där som praktikant och efter ett par månader hamnade jag i styrelsen som ledamot, där jag satt kvar till december 2017. Efter ungefär ett halvår som praktikant fick jag anställning där, först på 25% och sedan på 50%, men sen januari 2018 så har jag valt att återigen gå ner i tid för att istället satsa på att omskola mig inom programmering. Under sommaren 2018 blev jag dock uppsagd p.g.a arbetsbrist, men jag letar aktivt efter sommarjobb under sommaren 2019 och 2020, deltidsjobb (20-25%), timanställning, projektanställning eller andra uppdrag från och med hösten 2019 tills att utbildningen är helt klar i Juni 2021.

Hösten 2018 blev jag antagen till Datasystemutvecklingsprogrammet på Högskolan i Kristianstad där jag utbildar mig till systemutvecklare med huvudfokus på Java, projektarbete, agila metoder, molntjänster, applikationsutveckling med mera.

Det jag önskar arbeta med är i stil med systemutveckling och jag vill främst arbeta med backendutveckling och lära mig olika programmeringsspråk såsom C#, .NET, ASP, PHP, CSS, HTML och C++. Jag har heller inget emot att lära mig lite Javascript och andra nyttiga grejer. För närvarande har jag en god grundkunskap i Java och under våren 2019 kommer jag gå en kurs i objekt orienterad programmering

När jag är sedan klar med min utbildning i juni 2021 så hoppas jag kunna få drömyrket som är välbetalt och flexibelt samt nytänkande i Malmö, Lund eller kanske till och med Köpenhamn. Men absolut viktigast är att jag faktiskt hittar en arbetsplats där jag kan ha en Grand Danois med mig på jobbet. Självklart är det viktigt att jag får programmera, men också är det en bra bonus om jag kan hjälpa till att få världen att bli en bättre plats för alla.

Annonser