Om mig

Jag är utbildad samhällsvetare från Blekinge Tekniska Högskola. Där gick jag samhällsprogrammet för lärande, utveckling och kommunikation på både distans och ”på plats”.

Sen december 2014 har jag varit på Funkibator Ideell Förening som ligger i Växjö. Jag började där som praktikant och efter ett par månader hamnade jag i styrelsen som ledamot, där jag satt kvar till december 2017. Efter ungefär ett halvår som praktikant fick jag anställning där, först på 25% och sedan på 50%, men sen januari 2018 så har jag valt att återigen gå ner i tid för att istället satsa på att omskola mig inom programmering.

Under 2018 planerar jag att komplettera ett par kurser i bland annat Matematik 2 och Programmering 1 för att sedan till hösten 2018 ansöka till diverse utbildningar på högskolenivå, universitetsnivå eller till yrkeshögskola. Beroende på vad och när jag kommer in på en utbildning så hoppas jag att den leder till ett yrke inom programmering.

Det jag önskar arbeta med är i stil med systemutveckling och jag vill främst arbeta med backendutveckling och lära mig olika programmeringsspråk såsom C#, .NET, ASP, PHP, CSS, HTML och C++. Jag har heller inget emot att lära mig lite Javascript och andra nyttiga grejer.

När jag är sedan klar med min utbildning runt 2020 eller 2021 så hoppas jag kunna få drömyrket som är välbetalt och flexibelt samt nytänkande i Malmö, Lund eller kanske till och med Köpenhamn.

Annonser