Min bakgrund

Som jag skrev innan, så har jag en bakgrund som utbildad samhällsvetare från BTH. Jag har också en annan, lite mera (möjligtvis) unik bakgrund, och det är att jag varit förtidspensionerad i 8 år pga fibromyalgi och andra svårigheter.

Jag hoppas att du inte blev avskräckt av att läsa detta. Även om jag har en sådan bakgrund, så är det just den som har motiverat mig till att hjälpa personer som sitter utanför arbetsmarknaden, och den ledde mig fram till min högskoleutbildning på BTH.

Dessvärre så gav inte den utbildningen mig vad jag hade hoppats på. Även om jag har tekniskt sett det yrke som jag har utbildat mig till, tack vare projektet Funkisförmedlingen som Funkibator skapade så ger utbildningen mig inte något arbete på den generella arbetsmarknaden om något skulle hända med min nuvarande anställning. Samtidigt så har jag hela mitt liv velat utbilda mig inom något tekniskt såsom programmering men har inte kunnat på grund av diverse anledningar.

Mina år på Funkibator har dock bekräftat vad jag behöver ha i min yrkeskarriär, vilket är ett öppet och konstant positivt nytänkande kring teknik och samhällsförändringar. Som utbildad programmerare om några år hoppas jag att den rätta arbetsplatsen finns där även för någon som mig.

 

Annonser