Min framtid

Mitt mål är att bli programmerare i någon form. Systemutvecklare, webbutvecklare, backend utvecklare. Kärt barn har många namn, men jag vill i alla fall inte syssla primärt med att bygga hemsidor – om det inte innebär att arbeta med CMS verktyg såsom WordPress och Drupal!

Jag planerar som sagt under 2018 att först komplettera kurser jag behöver för att komma in på en bra utbildning på högskola, universitet eller yrkeshögskola och studierna är förhoppningsvis helt klara senast 2021.

När jag är klar med utbildningen så hoppas jag att mitt första riktiga jobb som programmerare kommer vara på ett flexibelt och nytänkande ställe. En plats som tillåter att man arbetar på en plats där man kan prestera som bäst, vare sig det innebär att sitta på kontoret eller hemifrån. Jag hoppas också att det är en plats där man kan ta med sig hunden på jobbet och att de mäter arbetstid i kvalitet snarare än i rena arbetade timmar. Det hade också varit trevligt om själva arbetstimmarna är valfria. Exempelvis om man känner för att koda klockan tre på natten så ska man kunna göra det. Jag hoppas att min lön kommer vara bra (runt 30k) och att arbetsplatsen också är öppen för deltidsarbete (på grund av min funktionsnedsättning) och att kollegorna är öppna för det mesta och inte tvingar med en på aktiviteter bara för att man måste vara social på jobbet.

Annonser